Pusťte fenykl do kuchyně! Příjemně vás překvapí...
Postup
1
Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Na kousky pokrájený ilek a osminky fenyklu stejnoměrně rozložte na plech, přidejte olivový olej, tabasco, sůl a pepř. Pečte asi dvacet minut, až bude zelenina zlatohnědá. Pak přisypte rajčata a prolisovaný česnek a pečte ještě pět až deset minut.
2
Těstoviny uvařte ‚al dente‘. Sceďte a trochu vody dejte stranou. Promíchejte s pečenou zeleninou včetně šťávy, a je-li třeba, nařeďte troškou vody, v níž se vařily těstoviny. Vmíchejte kozí sýr a bazalku, posypte parmazánem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 26 receptů s fenyklem(28 receptů )
Komentáře