Pusťte fenykl do kuchyně! Příjemně vás překvapí...
1. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Lilek a fenykl stejnoměrně rozložte na plech, přidejte olivový olej, tabasco, sůl a pepř. Pečte asi dvacet minut, až bude zelenina zlatohnědá. Pak přisypte rajčata a česnek a pečte ještě pět až deset minut.
2. Těstoviny uvařte ‚al dente‘. Sceďte a trochu vody dejte stranou. Promíchejte s pečenou zeleninou včetně šťávy, a je-li třeba, nařeďte troškou vody, v níž se vařily těstoviny. Vmíchejte kozí sýr a bazalku, posypte parmazánem.
2. Těstoviny uvařte ‚al dente‘. Sceďte a trochu vody dejte stranou. Promíchejte s pečenou zeleninou včetně šťávy, a je-li třeba, nařeďte troškou vody, v níž se vařily těstoviny. Vmíchejte kozí sýr a bazalku, posypte parmazánem.
Komentáře
Anonym
23.01.2008 08:11
Apetit 2/07