Zelníky představují jeden z klenotů české kuchyně, představila je už Magdalena Dobromila Rettigová v první polovině devatenáctého století. Těsto z kynutého i nekynutého těsta se plní sladkým zelím.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 843 kcal
- Bílkoviny 20.25 g
- Sacharidy 114 g
- Tuky 32.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva