Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (24x)
18. 7. 2014
Zelníky
Apetit
Zelníky se slaninou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (24x)

Zelníky představují jeden z klenotů české kuchyně, představila je už Magdalena Dobromila Rettigová v první polovině devatenáctého století. Těsto z kynutého i nekynutého těsta se plní sladkým zelím.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 843 kcal
  • Bílkoviny 20.25 g
  • Sacharidy 114 g
  • Tuky 32.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva