Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “tartaletky” (49)

Recepty (12)

Články (32)

Dezerty z francouzských kaváren
  • Zajímavosti

Dezerty z francouzských kaváren

Vypadají fantasticky, jejich chuť je dovedená k dokonalosti a vůni nikdo neodolá. Řeč je o světových francouzských dezertech. Ačkoli se na první pohled zdá, že je jejich příprava určená pouze mistrům cukrářům, opak je pravdou. Většina...
Mandle se hodí do vánočního cukroví i do kávy!
  • Jak na to

Mandle se hodí do vánočního cukroví i do kávy!

Jste zarytými milovníky mandlí, zaháníte jimi chuť na sladké nebo se zkrátka bez mandlových lahůdek neobejdete? Pak je na čase vyzkoušet naše tipy na sladké pečení i slané dobroty, výrobu mandlové mouky, marcipánu či mandlového mléka. ...
Soutěžte o novou kuchařku Nejchutnější ovocné koláče
  • Soutěže

Soutěžte o novou kuchařku Nejchutnější ovocné koláče

Šťavnaté ovocné moučníky pečené na plechu i ve formě můžete připravovat pro rodinu i hosty během sezony, kdy dozrává jeden druh ovoce za druhým, a z mraženého a konzervovaného ovoce po celý rok. V knize Nejchutnější ovocné koláče pro každou...
Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...
Seznamte se: 7 odvážných kulinářů 10. Apetit pikniku

Seznamte se: 7 odvážných kulinářů 10. Apetit pikniku

Nadšení kulináři z řad našich čtenářů představují své nejmilejší dobroty. Pro mnohé z nich je Apetit piknik prvním krokem ke splněnému snu – vlastní cukrárně, kavárně či prodejně lahůdek. Podpořte je spolu s námi. Na jejich stáncích je vše...
5 lahodných krémů do dortů i dezertů
  • Tipy a triky

5 lahodných krémů do dortů i dezertů

Dokonalý krém je polovinou úspěchu v celkové chuti dortu a dezertu, jehož základem je nadýchaný korpus. Nebojte se experimentovat! Ať už vás lákají dokonale jemné šlehačkové krémy, těžší a chuťově výraznější pudinkové nebo svěží...