Zvládne je každý začátečník, protože jsou velmi jednoduché, ale zaroveň si na nich skvěle pochutnáte. Zařaďte do svého cukrářského repretoáru sladké chlebíčky, které se vám budou hodit kdykoliv vás přepadne nečekaná chuť na sladké. Navíc do nich můžete přihodit suroviny, které už vám delší dobu leží ve spíži.
Tenhle dezert máte hotový za chvilku a vůbec se na něm nenadřete. Můžete ho posnídat, ale nejlepší je k odpolední kávě nebo čaji. Pochutná si na něm celá rodina i návštěvy. Navíc se dá připravit celkem zdravě a spotřebujete do něj suroviny, které vám doma přebývají.
Čím chlebíček ochutit?
Asi nejoblíbenější je banánový chlebíček, ve kterém využijete přezrálé banány. Ideální jsou ty hnědé, které jsou sladké a chlebíček už nebudete muset doslazovat bílým cukrem. Skvělou náhradou bude mrkev, cuketa, vyzkoušet můžete i dýni nebo řepu. Do těsta můžete přihodit rozinky, čokoládu, ořechy nebo mák.