Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,9 (8x)
18. 7. 2014
Brambory gratinované čtyřmi druhy sýrů
Apetit
Brambory gratinované čtyřmi druhy sýrů
Apetit


Snadné
< 60 min
4,9 (8x)

Zapečenými bramby se sýrem nejenže nikdy nemůžete nic pokazit, ale za takovou večeři na vás budou všichni dlouho vzpomínat. Spojení smetany, sýra a brambor je totiž geniální a prověřené tisíci receptů. Podávat je můžete jako přílohu i jako hlavní chod!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 734.67 kcal
  • Bílkoviny 17.33 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty

Související články

20250521_Španělská_tortilla_de_patatas_foto-1.jpg

Tortilla de patatas: Připravte si španělskou delikatesu z 5 základních surovin – snadno, rychle a pokaždé jinak

Voňavá cibule, brambory, vejce, olej a trocha soli. Zdánlivě obyčejné suroviny, z nichž ale vzniká jídlo, které ve Španělsku milují na tisíc způsobů. Tortilla de patatas je jednoduchá, famózní a neuvěřitelně univerzální – můžete si ji vychutnat jako sytý oběd, teplou večeři nebo jako součást španělského tapas menu. Přidáním bylinek, zeleniny nebo třeba sýra získáte varianty, které se neomrzí. Tortilla de patatas je zkrátka kuchařský trumf, který se hodí pro každou příležitost.