Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,2 (89x)
19. 5. 2016
Dokonalé boloňské ragú
Apetit
Dokonalé boloňské ragú
Apetit


Snadné
> 120 min
4,2 (89x)

Koncentrovaná chuť Itálie! Dokonalé boloňské ragú vyžaduje dostatek času a kvalitní suroviny. Pokud toto všechno máte, pak vás skvělý výsledek nemine. Boloňskou omáčkou přelijte tagliatelle nebo ji použijte na špagety. A jestli hledáte ten nejlepší recept, pak tady je ten náš!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 562.75 kcal
  • Bílkoviny 34.63 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 33.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(89 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pravá boloňská omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty

Související články