Vejce, smetana, sýr a mladý špenát tvoří chuťově neodolatelné trio.
Suroviny
vejce
6
ks
smetana ke šlehání
100
ml
sůl
pepř
špenát
2
hrsti
mladý
sýr feta
100
g
rozdrobený
olivový olej
1 Rozšlehejte 6 vajec se 100 ml smetany ke šlehání. Osolte, opepřete, vmíchejte 2 hrsti mladého špenátu a 100 g rozdrobeného sýra feta. Směs vlijte do rozehřáté pánve s olivovým olejem a opékejte 2 minuty. Pak vložte pod gril, aby frittata zezlátla i seshora. Podávejte nakrájenou na dílky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 3 osvědčené způsoby, jak snadno a rychle připravit jídlo na dovolené(12 receptů)
- Jídelníček, který pomůže shodit přebytečná kila a zároveň dodá ztracenou energii (27 receptů)
- Jednoduché obědy, které zvládnete do 15 minut(33 receptů)
- Středomořský jídelníček z jedné pánve na celý měsíc(31 receptů)
- Podzimní jídla z jednoho hrnce do půl hodiny(39 receptů)