Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (19x)
18. 7. 2014
Grilovaný tuňák se zeleninou a bazalkovým pestem
Apetit
Grilovaný tuňák se zeleninou a bazalkovým pestem
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (19x)

Tuňák, stejně jako ostatní makrelovité ryby, je na grilování asi nejvhodnější alternativou. Tuňáka si navíc vychutnají i ti, kteří tvrdí, že ryby nejedí. Někteří ani možná nepoznají, že maso, které jedli, byla ryba – pokud jim to neprozradíte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zeleninu

Na grilovaná rajčata

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 922 kcal
  • Bílkoviny 62.5 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 66.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jiří Štift, z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy