Česká kuchyně sice bojuje s maďarskou o domovské právo na palačinky, ale ty plněné tvarohem s rozinkami a zapékané se u nás už zabydlely natolik, že dumat o jejich původu je bezpředmětné. Raději si je v klidu vychutnejte. Zapečené palačinky s tvarohem uspokojí jako sladké hlavní jídlo nebo sytý dezert.
Videorecept
Suroviny
8-10 palačinek
Suroviny
8-10 palačinek
Na náplň
Na zapékání
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 400.25 kcal
- Bílkoviny 23.88 g
- Sacharidy 44.13 g
- Tuky 13.88 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/2
Únor 2006