Recepty s oravskou slaninou
Oravská slanina je obvykle hodně masitá a zároveň pěkně prorostlá. Vyznačuje se jemně slanou až máslovou chutí, skvěle ji využijete například ke špikování masa. V typických receptech slovenské kuchyně je nepostradatelná. Bez oravské slaniny se jen stěží obejdou bryndzové halušky nebo pirohy. Hodí se však i do studené kuchyně.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-