Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,7 (32x)
23. 9. 2016
Zapečené hrušky a ostružiny ve smetanovém krému


Velmi snadné
> 60 min
3,7 (32x)

Asi by bylo pěkné jíst tuhle dobrotu lehce vychladlou a elegantně – dezertní vidličkou. Ve skutečnosti si na to po prvním přivonění vezmete velkou lžíci a budete každé sousto foukat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 573 kcal
  • Bílkoviny 13.25 g
  • Sacharidy 58.25 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

hrušky

České hrušky – jak je využít čerstvé a jak nejlépe uchovat na zimu?

Dozrávají české hrušky, které jsou plné vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. Přesto, že jsou bohaté na cukry, pomáhají při hubnutí. Obsahují nerozpustnou vlákninu a také mají mírný močopudný účinek, což je žádoucí pro očistu organismu. Pojďme si z nich něco upéct, uvařit, ale také si ukázat, jak úrodu uskladnit na zimu.