Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
10. 7. 2019
Girasoli s krevetovou náplní i omáčkou
Apetit
Girasoli s krevetovou náplní i omáčkou
Apetit


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Plněné těstoviny patří ke skvostům italské kuchyně. Neotřelý tvar s vynikající náplní a delikátní omáčkou z krevetových skořápek pro vás připravil šéfkuchař René Vokurka a provede vás úskalími přípravy krok za krokem. Italské slovo girasole (čtěte džirasole, množné číslo girasoli) znamená česky slunečnice – co může být na léto lepšího než tento recept?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

NA NÁPLŇ

NA OMÁČKU

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3580 kcal
  • Bílkoviny 172 g
  • Sacharidy 254 g
  • Tuky 190 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.