Plněné těstoviny patří ke skvostům italské kuchyně. Neotřelý tvar s vynikající náplní a delikátní omáčkou z krevetových skořápek pro vás připravil šéfkuchař René Vokurka a provede vás úskalími přípravy krok za krokem. Italské slovo girasole (čtěte džirasole, množné číslo girasoli) znamená česky slunečnice – co může být na léto lepšího než tento recept?
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
NA NÁPLŇ
NA OMÁČKU
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3580 kcal
- Bílkoviny 172 g
- Sacharidy 254 g
- Tuky 190 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/8
Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.