Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
15. 12. 2015
Hovězí consommé s játrovými raviolami


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Poctivý a silný vývar je základ, říká šéfkuchař restaurace Amade Radek Benetka. A játrové ravioly rafinovaně spojují tradiční zavářku a domácí těstoviny. Vývar se vaří dlouho, proto se ho doma vyplatí připravovat ve větším množství. Pokud ho všechen nesníte, zbytek zamrazte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 5 litrů vývaru

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 5 litrů vývaru

Na zesílení a vyčištění vývaru

Na ravioly

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6020 kcal
  • Bílkoviny 358 g
  • Sacharidy 558 g
  • Tuky 239 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost

Související články

Žebírka

S kostí, nebo bez? Jak připravit to nejlepší maso, po kterém se budou vašim strávníkům dělat boule za ušima

Koupili jste si v řeznictví lahodně vypadající vepřové s kostí a nevíte, zda se hodí pro stejnou úpravu jako to bez kosti? Otázka, zda péct maso s kostí nebo bez napadla jistě každého milovníka domácí pečínky. K čemu jsou tedy kosti při tepelné úpravě dobré a jak je maximálně využít pro dosažení toho nejlepšího kulinářského masového zážitku? Kosti mohou povznést váš pokrm do nebeských výšek. Podívejte se s námi, jak na to.