Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hovězí morkovou kostí

Na přípravu silného hovězího vývaru, consommé nebo demi glace se vždycky hodí morková kost. Jako morkové se označují dlouhé duté telecí nebo hovězí kosti s kostní dření. Morek je tučný a pro lidstvo vždy představoval důležitý zdroj živin a energie.

 

V receptech se morkové kosti nejčastěji používají právě do vývaru, z morku po uvaření připravíte výtečnou zavářku do polévky v podobě morkových knedlíčků. Morek z pečených morkových kostí lze jíst jen tak s chlebem nebo topinkami

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč