Vepřové vindaloo chutná nejlépe druhý či třetí den, kdy se koření krásně rozleží a maso natáhne jeho chuť a vůni. Množství jednotlivých přísad můžete lehce modifikovat podle chuti (zejména to, jak pálivé vindaloo chcete), ale rozhodně neměňte množství octa! Vindaloo můžete uvařit s kuřecím, mořskými plody nebo jen ze zeleniny (brambory, hrách a kořenová zelenina).
Suroviny
4
Suroviny
4
Na pastu vindaloo
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 876.25 kcal
- Bílkoviny 27.25 g
- Sacharidy 41.25 g
- Tuky 65.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/11
Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona