Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (78x)
22. 11. 2016
Vepřové vindaloo
Apetit
Vepřové vindaloo
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (78x)

Vepřové vindaloo chutná nejlépe druhý či třetí den, kdy se koření krásně rozleží a maso natáhne jeho chuť a vůni. Množství jednotlivých přísad můžete lehce modifikovat podle chuti (zejména to, jak pálivé vindaloo chcete), ale rozhodně neměňte množství octa! Vindaloo můžete uvařit s kuřecím, mořskými plody nebo jen ze zeleniny (brambory, hrách a kořenová zelenina).


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pastu vindaloo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 876.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 41.25 g
  • Tuky 65.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(78 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vepřový Stroganoff

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

shutterstock_1897817014.jpg

Vyhazujete banánové slupky? Děláte obrovskou chybu! Odhalili jsme překvapivé využití, které musíte znát

Kam s banánovou slupkou? Většinou míří rovnou do koše, což je ale velká škoda. Možná vás překvapí, že tento běžný kuchyňský zbytek skrývá obrovský potenciál. Existuje přitom jednoduchý trik, jak jej snadno zpracovat – stačí slupky upéct v troubě. Tento a další nápady ukazují, jak můžeme kuchyňský odpad využít chytře, efektivně a ku prospěchu celé domácnosti.