Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (77x)
22. 11. 2016
Vepřové vindaloo
Apetit
Vepřové vindaloo
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (77x)

Vepřové vindaloo chutná nejlépe druhý či třetí den, kdy se koření krásně rozleží a maso natáhne jeho chuť a vůni. Množství jednotlivých přísad můžete lehce modifikovat podle chuti (zejména to, jak pálivé vindaloo chcete), ale rozhodně neměňte množství octa! Vindaloo můžete uvařit s kuřecím, mořskými plody nebo jen ze zeleniny (brambory, hrách a kořenová zelenina).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pastu vindaloo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 876.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 41.25 g
  • Tuky 65.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(77 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vepřový stroganoff

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

Trdelník pečený nad ohněm

3 zaručené tipy, jak připravit trdelník na ohni, aby se vždy povedl

Sladká tečka za opékáním buřtů v podobě trdelníku se stala oblíbenou součástí rodinných setkání u ohně, ale i dětských táborů. K přípravě trdelníku můžete použít jak opékací vidlice na buřty, tak obyčejný delší klacek. Jak vyzrát na trdelníkové těsto, aby drželo a výsledkem byl trdelník jako od profesionála? Mrkněte na naše osvědčené tipy.