Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Smažené zavářky do polévek

Smažené zavářky do polévek

Zima je obdobím hustých polévek. Čím si je ochutit, když vás obyčejná osmažená houska přestala bavit? Jednou z možností je smažený hrášek nebo bylinkové krutony.
4. 1. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Do misky nalijeme mléko a rozmícháme ho s mlékem. Mírně osolíme  a vmícháme hrubou mouku. Na rozpálenou pánev s olejem vložíme hrášek a přes hustý cedník na něj kapeme těsto. Smažíme dozlatova.

Další možností jsou bylinkové krutony. Opečeme toustový chléb, který poté nakrájíme na kostičky a obalíme v pesto omáčce.

REKLAMA

Přidat komentář