Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí.
Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne!
Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice.
Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.
Dobrý den,
recept je v tomto znění přímo z Bistra proti proudu, ale kdyby bylo na nás, pekli bychom bůček přiklopený a odkryli ho tak na posledních 30 - 45 minut. A podlévali bychom průběžně!
Komentáře
Lucie Alie Žárská
5. Únor 2016 16:58
Martina Zajícová
8. Únor 2016 11:16
recept je v tomto znění přímo z Bistra proti proudu, ale kdyby bylo na nás, pekli bychom bůček přiklopený a odkryli ho tak na posledních 30 - 45 minut. A podlévali bychom průběžně!