Večeře jako na Titaniku

sdílet:
14. 4.| Speciální menu sestavené podle poslední večeře na lodi Titanic chystá brněnská restaurace Noem Arch. Jedenáct chodů, které před téměř sto lety večeřeli pasažéři I. třídy. Každý chod bude doplněn vybraným vínem.

Výběr z menu Titanic:

— Pošírovaný losos s omáčkou Mousseline
— Filet Mignon Lili
— Jehněčí s mátovou omáčkou
— Salát z chřestu se šampaňsko-šafránovou vinaigrette
— Broskve v želé z Chartreuse
Co: Speciální menu
Kdy: 14. 4. 2010 od 18.00
Kde: Noem Arch, Cimburkova 9, Brno
Za kolik: 2600 Kč včetně vína, vody a kávy
Info: www.noemarch.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit