Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mochyní

Mochyně (physalis), se kterým se nejčastěji setkáme v obchodech a restauracích, pochází z Peru. Plody mochyně jsou malé lesklé achované uvnitř papírového lampionku a mají skladkokyselou chuť. Chuťově trochu připomínají jahody. Plody se konzumují syrové, používají se do ovocných salátů či jako ozdoba dezertů.

...

 

  • Mochyně se dá i zpracovávat – sušit, zavařovat či připravit z ní džem.
  • Plody mochyně jsou močopudné, zlepšují látkovou výměnu, čerstvá šťáva z nich potlačuje svědění. POZOR: Nezralé plody jsou, stejně jako zbytek rostliny, jedovaté.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč