Recepty s mangovým pyré
Mangové pyré je hladká a krémová omáčka, připravená z čerstvého nebo mraženého manga. Toto pyré se často používá jako základ pro různé dezerty, nápoje, omáčky a koláče, nebo i limonády, zmrzliny, smoothie a koktejly. Mangové pyré má bohatou ovocnou chuť a příjemně sladkou vůni, která dodává jídlu exotický charakter. Základními ingrediencemi při jeho přípravě je mango, cukr, případně citronová nebo limetková šťáva.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-