Kulajda je neodolatelná už na pohled! Sytá, jemná, tradiční, vyladěná do posledního detailu. Zkrátka nejlepší kulajda s vejci, jakou jsme ochutnali. A aby i vy jste si tuto tradiční polévku mohli připravit, o recept se s vámi rádi podělíme. Protože poctivá kulajda patří mezi klenoty české kuchyně.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2615 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 276 g
- Tuky 106 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/10
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.