Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,4 (55x)
5. 10. 2016
Kulajda s vejcem
Apetit
Kulajda s vejcem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,4 (55x)

Kulajda je neodolatelná už na pohled! Sytá, jemná, tradiční, vyladěná do posledního detailu. Zkrátka nejlepší kulajda s vejci, jakou jsme ochutnali. A aby i vy jste si tuto tradiční polévku mohli připravit, o recept se s vámi rádi podělíme. Protože poctivá kulajda patří mezi klenoty české kuchyně.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2615 kcal
  • Bílkoviny 111 g
  • Sacharidy 276 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kulajda

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.