Obložené chlebíčky jsou večírková klasika. Nejlepší je na nich příprava, kdy se všichni sejdou u stolu, vybalí sýry, salámy, domácí pomazánky, nakrájí veku a pustí se do obkládání. Ozdobit je můžete klasicky plátkem šunky, tvrdého salámu nebo uzeným lososem. Přesný recept neexistuje, přesto přikládáme několik možností, jak český ‚vynález‘ Jana Pukerta snadno připravit.
Suroviny
Na cca 10-15 chlebíčku (podle druhu)
Suroviny
Na cca 10-15 chlebíčku (podle druhu)
S pikantním salámem
S tuňákovým máslem
S pastrami
S HRÁŠKEM A MÁTOU
CAPRESE
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5863 kcal
- Bílkoviny 304 g
- Sacharidy 274 g
- Tuky 389 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/1
S prvním číslem roku 2017 zvládnete oslavit nejen Silvestra, ale i začátek nového roku a začátek toho čínského. Vykročte s námi do nového roku pravou nohou a vydejte se po cestě plné originálních a chutných receptů, ověřených tipů a triků odkoukaných od odborníků. Slibujeme, že v naší společnosti bude rok 2017 opět lahodný a nabitý nápady! Připravte třeba silvestrovský mejdan pro přátele a kromě skvělého jídla je překvapte ještě neobvyklými a efektními želé panáky. Zamilujte si staronovou hvězdu kulinárního nebe – kapustu! Téhle fotogenické krásce věštíme velkou budoucnost. Pokud vás lákají spíše exotičtější suroviny, pak se s námi vydejte na cestu do Asie – naučte se vařit populární jídla s nudlemi, podlehněte voňavému kouzlu koření chai nebo s námi stylově oslavte příchod roku ohnivého Kohouta. Apetit, napsáno s chutí.