Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,0 (231x)
9. 2. 2017
Polévka z červené řepy a rajčat
Apetit
Polévka z červené řepy a rajčat
Apetit


Snadné
< 45 min
4,0 (231x)

Hustá a vydatná polévka z červené řepy a rajčat, kterou můžete jíst horkou i studenou. Navíc je velmi jednoduchá. Jednotlivé porce nezapomeňte zjemnit zakysanou smetanou a přidejte také balkánský sýr. Obojí z ní udělá naprosto luxusní polévku z červené řepy, která rozšíří váš červenořepný repertoár.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 236 kcal
  • Bílkoviny 9.25 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(231 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008