Hustá a vydatná polévka z červené řepy a rajčat, kterou můžete jíst horkou i studenou. Navíc je velmi jednoduchá. Jednotlivé porce nezapomeňte zjemnit zakysanou smetanou a přidejte také balkánský sýr. Obojí z ní udělá naprosto luxusní polévku z červené řepy, která rozšíří váš červenořepný repertoár.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 236 kcal
- Bílkoviny 9.25 g
- Sacharidy 31 g
- Tuky 7 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008