Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,0 (3x)
7. 7. 2020
Tafelspitz se špeclemi a kedlubnovou omáčkou
Apetit
Tafelspitz se špeclemi a kedlubnovou omáčkou
Apetit


Snadné
> 120 min
4,0 (3x)

Tafelspitz se špeclemi a kedlubnovou omáčkou od šéfkuchaře Jana Punčocháře, kterého jistě znáte z televizní obrazovky jako porotce soutěže MasterChef. Při první návštěvě jeho restaurace U Matěje nás naprosto nadchl tafelspitz s kedlubnovou omáčkou. Tak jsme si řekli o recept!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na tafelspitz

Na kedlubnovou omáčku

Na špecle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11295 kcal
  • Bílkoviny 508 g
  • Sacharidy 923 g
  • Tuky 598 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Poklady Rakousko-Uherské kuchyně: Císař František Josef I. jedl tak rychle, že kvůli němu vznikl Tafelspitz Nejen Tafelspitz a Sacher-torte. Rakouská kuchyně je rozmanitá a Čechům blízká

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.