5 večeří s pivem

sdílet:
Náš národní nápoj nejlépe chutná pořádně vychlazený. Když však orosený půllitr pro jednou vyměníte za hrnec či pekáč, nebudete litovat.

Pivo dodá jídlu nezaměnitelnou chuť. Obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou. Podporuje trávení, a proto se skvěle hodí k těžším masitým jídlům. Zároveň i chuť k jídlu povzbuzuje, a tak se skvěle hodí jako přísada při vaření. Marinádu s pivem využijete při letním grilování, do piva můžete nakládat sýr, kypřit s ním chléb nebo glazovat pečené maso. Snadno z něj také připravíte pivní těstíčko, ve kterém můžete obalovat a smažit maso, houby i zeleninu. Vybrali jsme pro vás pět nápadů na jídla s pivem a jako bonus přidáváme i čokoládový dezert. S pivem, samozřejmě.
 


Sladký bonus: čokoládová bábovka s pivem

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit