0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kdo uvaří nejlepší knedlík roku 2009?

Kdo uvaří nejlepší knedlík roku 2009?
sdílet:
S příchodem podzimu přichází na řadu i další ročník soutěže o nejlepší český houskový knedlík. Třetí ročník klání profesionálních kuchařů proběhne v pondělí 23. listopadu od 17 hodin v restauraci Primátor hotelu InterContinental v Praze 1, Pařížská 30.

 Pokud jste se byli podívat na loňském ročníku, určitě už víte, že ochutnávat budou nejen porotci, ale i vy. Kromě soutěže o ten nejúžasnější knedlík se totiž bude soutěžit o nejlepší rajskou omáčku a porotou budete právě vy. Velký raut s knedlíky, omáčkou, různými masy, vínem a pivem začíná ve 20.00.

 Soutěž o nejlepší český houskový knedlík, která proběhne již tradičně pod patronátem Karla Schwarzenberga, podporuje obnovu kvality tradiční české gastronomie. K patronátu se připojuje také Asociace kuchařů a cukrářů ČR a agentura CzechTourism. V porotě zasednou například bývalý ministr zahraničí a senátor Jiří Dientsbier, prezident Asociace kuchařů a cukrářů Miroslav Kubec, publicista Vladimír Poštulka, či herečka a labužnice Iva Janžurová. Akci uvádí moderátor a gurmet Jan Rosák. 

 V doprovodném programu uvidíte výstavu série 12 exkluzivních fotografií Pes – přítel člověka z kalendáře nadace Mathildy Nostitz na podporu nevidomých a slabozrakých. Kalendář vyšel v omezeném množství kopií na pomoc porodnici štěňat a výcvikového centra vodicích psů.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč