Nová registrace Zapomenuté heslo

4,6 (7x)
20. 12. 2022
Kapverdský národní pokrm
Shutterstock
Připravte si kapverdský národní pokrm v pohodlí vaší kuchyně!
Shutterstock

Chybí vám v životě exotika? Prostřednictvím chutí se můžete vypravit do světa, aniž byste opustili pohodlí vašeho domova. Tak neváhejte a vydejte se s naším receptem na okouzlující Kapverdy!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5731 kcal
  • Bílkoviny 350 g
  • Sacharidy 856 g
  • Tuky 146 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Připravte si kapverdský národní pokrm v pohodlí vaší kuchyně!

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Koláč s panna cottou a limonádovým želé

Želatina, citron a malé katastrofy: Jak se jim vyhnout, dortům dodat lesk a ovládnout želírování od A do Z

Známe ji všichni. Obdivujeme dorty, které díky ní drží tvar, nebo ji tajně mícháme do krémů, když chceme, aby „aspoň nějak ztuhly“. Jenže kdo s ní někdy pracoval, ví, že želatina umí být pěkně zrádná. Někdy netuhne, jindy se nesnese s ovocem a občas nevíme, kterou vlastně použít. Ukážeme vám krok za krokem, jak na ni a víme i proč nepanikařit, když v receptu najdete jiný typ než máte doma.