Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

5 večeří s pivem

Náš národní nápoj nejlépe chutná pořádně vychlazený. Když však orosený půllitr pro jednou vyměníte za hrnec či pekáč, nebudete litovat.
13. 6. 2014 | Autor:

Pivo dodá jídlu nezaměnitelnou chuť. Obsahuje vitaminy skupiny B a kyselinu listovou. Podporuje trávení, a proto se skvěle hodí k těžším masitým jídlům. Zároveň i chuť k jídlu povzbuzuje, a tak se skvěle hodí jako přísada při vaření. Marinádu s pivem využijete při letním grilování, do piva můžete nakládat sýr, kypřit s ním chléb nebo glazovat pečené maso. Snadno z něj také připravíte pivní těstíčko, ve kterém můžete obalovat a smažit maso, houby i zeleninu. Vybrali jsme pro vás pět nápadů na jídla s pivem a jako bonus přidáváme i čokoládový dezert. S pivem, samozřejmě.
 


Sladký bonus: čokoládová bábovka s pivem

 

 

 

 

 

Související

4 české minipivovary, které prostě musíte navštívit

V konzumaci piva obsazují Češi tradičně první příčky. Podle statistik z roku 2017 se u nás vypilo 138 litrů na hlavu...

Máte rádi pivo? Podpořte české minipivovary

Během jarního lockdownu bylo třeba zachránit uvařené pivo. Časy se bohužel nelepší, a nyní potřebují naši pomoc samotné...

Přidat komentář