Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto toužíme jíst domácí, vyvážené a pestré jídlo. Šéfredaktorka Lucie Kubrová vám ve své první kuchařce představí recepty, které splňují všechna tahle kritéria!

Všude dobře, doma nejlíp!

Povidla, mák, tvaroh a perník. Navždy je budeme milovat a vždycky se k nim vrátíme, stejně jako se vracíme domů.

Nedělní oběd podle Sandtnerové

Oslavte s námi letošní 101. výročí vzniku samostatného Československa dokonalým nedělním obědem připraveným podle prvního vydání klasické kuchařky Marie Sandtnerové.

Učíme se od mistra

Nadaný a kreativní šéfkuchař Jiří Hrachový nás pozval do své kuchyně, kde nás naučil připravit kachní srdíčka a nezapomenutelnou omáčku.

Recepty z vydání

Sázená vejce s chorizem a chilli

Nejlepší vzpruha po večírku. Obsahuje bílkoviny, tuky zdravé i ty na ‚vystlání žaludku‘, a navíc...

Omeleta se žampiony a plísňovým sýrem

Vejce jsou řešením pro sólisty – jsou rychle hotová a pánvička zasytí tak akorát jednoho strávníka. A...

Frittata se špenátem a fetou

Nic nevyhazujte! Pokud vám v lednici zbyly bylinky nebo trocha šunky, klidně je také přihoďte do pánve.

Míchaná vejce s uzeným lososem

Míchaná vajíčka jsou nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak se ráno rozmazlit. Pokud přidáte uzeného...

Nejlepší pečené brambory

Jen si představte mísu plnou zlatých, křupavých kousků brambor. Je to skvělá příloha, ale můžete si je...

Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi

Tohle jídlo připomíná marocké tažíny: je jednoduché, ale díky kombinaci hřejivého koření neodolatelné a...

Hovězí oháňka s pomerančem, sečuánským pepřem a badyánem

Hovězí oháňka je na pomalé dušení ideální kus, maso se totiž v aromatické, mírně pikantní omáčce...

Chili z černých fazolí

Černé fazole dušené se zeleninou, rajčaty a uzenou paprikou fungují i jako náplň do tacos. Pokud máte rádi...

Klobásky na víně s ostružinami a jalovcem

Ostružiny, jalovčinky a červené víno, to je přímo esence podzimu! Tahle kombinace sluší nejen zvěřině, ale...

Burákové kuře

Dušené maso či zelenina s arašídovým máslem a rajčaty jsou typickým jídlem pro celou západní Afriku, v Mali...
REKLAMA

Přidat komentář