Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2020/2

V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Kdy, když ne v neděli…

A kdy, když ne o masopustu? Bohatý nedělní oběd v duchu rozpustilých radovánek a hojné konzumace masa. 

Hity sjezdovek

Při lyžování pořádně vyhládne. Dejte si s námi dobroty zpod alpských štítů! 

Salátový bar

Ani v zimě nemusíte rezignovat na chutné a pestré saláty. Inspirujte se našimi recepty!

Kokosy na sněhu

Neodolatelné dezerty založené na kokosu. Kdo si dá kousek?
REKLAMA

Přidat komentář