Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2020/6

Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky.

Apetit, napsáno s chutí

 

 

Upoutávky z Apetitu

Co jíst a vařit v červnu…

Hvězdami sezony jsou čerstvá, křupavá zelenina a aromatické bylinky. Karotka, květák, kedlubny, cukety, jarní cibulka, bazalka, máta, petržel a koriandr zazáří v salátech i teplých pokrmech. Sluší i rybám.

Jahodové lásky

Kdo by je nemiloval? Báječné dobroty z dětství, které nám připomenou bezstarostný začátek léta a milující náruč maminek a babiček.

Vzpomínky plné chutí

Apetit piknik byl naše srdeční záležitost, jeho 10. ročník ale stopla koronavirová krize. Ohlédli jsme se tedy za 9 předchozími ročníky a přinášíme vám rozhovory s lidmi, kteří u nás začínali jako kulináři a jimž Apetit piknik pomohl nastartovat úspěšnou výrobu báječných pochoutek. Nechybějí ani recepty na slané i sladké lahůdky. 

Menu pro Emu

Malá Ema roste a k chuti jí přijdou první příkrmy a později i maso. Unavená maminka potřebuje relaxaci a hýčkat je třeba i tatínka. Jak jinak než dobrým jídlem? Čtyři díly a čtyři recepty, vychytávky & rozhovory i rady odborníků, které se do televizního pořadu už nevešly. 
REKLAMA

Přidat komentář