Co jíst a vařit v červnu…
Hvězdami sezony jsou čerstvá, křupavá zelenina a aromatické bylinky. Karotka, květák, kedlubny, cukety, jarní cibulka, bazalka, máta, petržel a koriandr zazáří v salátech i teplých pokrmech. Sluší i rybám.
Jahodové lásky
Kdo by je nemiloval? Báječné dobroty z dětství, které nám připomenou bezstarostný začátek léta a milující náruč maminek a babiček.
Vzpomínky plné chutí
Apetit piknik byl naše srdeční záležitost, jeho 10. ročník ale stopla koronavirová krize. Ohlédli jsme se tedy za 9 předchozími ročníky a přinášíme vám rozhovory s lidmi, kteří u nás začínali jako kulináři a jimž Apetit piknik pomohl nastartovat úspěšnou výrobu báječných pochoutek. Nechybějí ani recepty na slané i sladké lahůdky.
Menu pro Emu
Malá Ema roste a k chuti jí přijdou první příkrmy a později i maso. Unavená maminka potřebuje relaxaci a hýčkat je třeba i tatínka. Jak jinak než dobrým jídlem? Čtyři díly a čtyři recepty, vychytávky & rozhovory i rady odborníků, které se do televizního pořadu už nevešly.
Přidat komentář