Netradičně tradiční cukroví
Bez vůně másla, vanilky či perníku a křupání ořechů by Vánoce nebyly kompletní. Tak na nic nečekejte, udělejte místo v lednici a rozpalte troubu – jdeme (ne)péct cukroví!
Šťastné a lidové
Lidové vánoční pokrmy byly prosté: Štědrý den patřil k postnímu období, tak na stůl přišla hlavně jídla z mouky, luštěnin, hub, medu a ovoce. Inspirovali jsme se jimi, ale samotné pokrmy jsme pojali po svém a nebáli se ani trochy masa.
Radujme se, veselme se!
Když ve sváteční den zasedne ke stolu celá rodina, chceme, aby chutnalo všem – od dětí až po babičky. Naše menu ctí tradici, ale zároveň je lehčí a jemnější než klasický kapr v trojobalu.
Tropické duo
Nic nerozzáří sváteční tabuli tak, jako když na ní přistane zmrzlinová bomba. Je to efektní a snadný dezert, který hosty na jedno olíznutí lžičky přenese do míst, kde šumí palmy a zralé ovoce padá rovnou ze stromů…
Přidat komentář