Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Velikonoce od A do Z

Připravte kompletní velikonoční menu od Zeleného čtvrtku po Velikonoční pondělí. Vychutnejte si trojctihodnou roládu, tvarohového beránka, velikonoční hrudku, nádivku ve slaninovém kabátku nebo vajíčkový salát 2x jinak.

Sladké svátky

Upečte si efektní velikonoční dort, mazanečky, bábovku s vaječným koňakem a další dobroty!

Učíme se od mistra

Pozvali jsme paní Mančo z vinohradské Polévkárny, aby nás zasvětila do výroby gruzínského chačapuri. Navrch nás naučila i další dva slané koláče s neméně malebnými názvy: fazolový lobiani a masový kupdari.

5 večeří jako z bistra

Inspirovali jsme se našimi oblíbenými asijskými jídelnami, stánky s gyrosem i novými bistry s trendy miskami, kuřecími křídly a těstovinami a přetvořili tamní lahůdky v bleskové večeře!

Recepty z vydání

Sýrovo-zeleninová pomazánka

Jednoduchá, pestrá, ale hlavně výživná pomazánka plná zeleniny.

Řecká pomazánka

Svěží pomazánka, která bude skvělá nejen na svačinu, ale i večer k vínu.

Tex-mex vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka je klasika, tahle její pikantní varianta vás ale bude bavit!

Tuňáková s kapary

Tuňák a majonéza si skvěle rozumějí, pokud ale budete chtít pomazánku odlehčit, sáhněte po jogurtu nebo...

Pečená jehněčí kýta s kaparovým máslem a mátovou omáčkou

Jehněčí maso symbolizuje příchod jara a odpradávna neodmyslitelně patří na velikonoční stůl. Správně...

Smažená rýže s uzenou rybou a thajskou omáčkou

Když je výběr čerstvých surovin ještě poměrně chudý, hledejte inspiraci v chuťově výraznějších kuchyních světa. Nebojte...

Jehněčí špízy s tzatziki a chlebovými plackami

Na prázdniny v Řecku vás vzít nemůžeme, ale vyčarovat tamní atmosféru zvládneme vcukuletu... Stačí jenom správný recept.

Pošírovaná kuřecí prsa s cibulkovo-zázvorovým olejem

Snoubení jemného kuřecího masa s výrazným cibulkovo-zázvorovým olejem je stejným dílem neobvyklé a lahodné.

Obalovaný pstruh se sauce vierge

Sauce vierge (doslova ,panenská omáčka‘) patří mezi moderní francouzskou klasiku. Podává se studená i...

Karamelovo-banánová buchta pro dospělé

Některé recepty vypadají na první pohled trochu podezřele, ale dávají skvělé výsledky. Tohle je jeden z nich!

Glazovaná jehněčí plec s česnekovými bramborami

Jehněčí pečínka by na velikonočním stole neměla chybět.

Pečené kuře s fenyklovo-rozmarýnovým máslem

Dozlatova vypečené kuřátko bude ozdobou každého slavnostního stolu.

Pečená vepřová kýta s rýží s černými fazolemi

Oběd, kterým se blýsknete i před vzácnou návštěvou? Vsaďte na efektní vepřovou pečínku s originální přílohou.
REKLAMA

Přidat komentář