5 večeří na prázdniny
V létě chceme všechno, jenom ne stát u sporáku! Proto pro vás máme večeře plné sezonní zeleniny, lehké a nenáročné na přípravu: rajčatové rizoto, svěží a šťavnatá salátová pizza, květák, který se peče sám, kuskus, do něhož můžete zužitkovat i grilované maso, nebo lilkové lodičky s čočkou.
Menu pro Emu
Poslední čtveřice dílů seriálu o rodinném vaření zachycuje závěrečnou etapu prvního roku života Emy. Společně s malou Emou, jejími rodiči a hosty zažijeme volání divočiny, potrápí nás růst zoubků, uděláme první krůčky a na závěr sfoukneme i první svíčku. Všechny události doplní i tematické bonusové recepty.
Letní mlsaní
Letní ovoce konečně dozrává a my pro vás máme lahodné, jednoduché a lehké dezerty, ve kterých nádherně vynikne. A jako bonus servírujeme i svěží dezertní drink!
Co jíst a vařit v červenci
Zajděte na trh anebo se při cestě na chatu zastavte rovnou u pěstitele a na sádkách pro kapra. Fazolky, okurky, kopr, rukola, pažitka, saláty – začátek prázdnin má u nás zelenou prozářenou červeným rybízem a pestrobarevnými rajčátky. A nejlíp chutná venku!
Přidat komentář