Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2020/7

Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

5 večeří na prázdniny

V létě chceme všechno, jenom ne stát u sporáku! Proto pro vás máme večeře plné sezonní zeleniny, lehké a nenáročné na přípravu: rajčatové rizoto, svěží a šťavnatá salátová pizza, květák, který se peče sám, kuskus, do něhož můžete zužitkovat i grilované maso, nebo lilkové lodičky s čočkou.

Menu pro Emu

Poslední čtveřice dílů seriálu o rodinném vaření zachycuje závěrečnou etapu prvního roku života Emy. Společně s malou Emou, jejími rodiči a hosty zažijeme volání divočiny, potrápí nás růst zoubků, uděláme první krůčky a na závěr sfoukneme i první svíčku. Všechny události doplní i tematické bonusové recepty.

Letní mlsaní

Letní ovoce konečně dozrává a my pro vás máme lahodné, jednoduché a lehké dezerty, ve kterých nádherně vynikne. A jako bonus servírujeme i svěží dezertní drink!

Co jíst a vařit v červenci

Zajděte na trh anebo se při cestě na chatu zastavte rovnou u pěstitele a na sádkách pro kapra. Fazolky, okurky, kopr, rukola, pažitka, saláty – začátek prázdnin má u nás zelenou prozářenou červeným rybízem a pestrobarevnými rajčátky. A nejlíp chutná venku!
REKLAMA

Přidat komentář