0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

České vánoční cukroví

České vánoční cukroví
sdílet:
6. prosince 2008 | Odpočiňte si od vánočního shonu, nezůstávejte na všechno sami a přijďte načerpat nové nápady pro pečení vánočních laskomin.

Kdy: sobota 6. prosince 2008
Co: kuchařský kurz českého vánočního cukroví
Kde: restaurace Essensia hotelu Mandarin Oriental (Nebovidská 1, Praha 1)
Za kolik: 2500 Kč

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit