Kuře beze zbytku

sdílet:
Koupit celé kuře se vyplatí. Můžete ho upéct v celku, anebo ještě lépe – naporcovat je a z každého kousku připravit chutnou večeři.

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však naporcovat. Z jednoho kuřete tím získáte různé druhy masa na pečení, dušení či vaření a skelet na vývar. V únorovém Apetitu vám redaktorka Kateřina Švejdová ukáže, jak kuře správně naporcovat, a pak vám prozradí své oblíbené recepty, ve kterých využijete každý kousek masa a kostí. Pojďte vařit úsporně a beze zbytků s Apetitem!

Kuřecí recepty podle Katky:


  • Kuřecí polévka po čínsku
  • Bylinkové kuřecí rizoto z trouby
  • Kuře po baskicku
  • Kuřecí prsa Diana
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit