Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Křenová espuma

Popis receptu: 
lahodná křenová nadýchaná omáčka vhodná k rybám, hovězímu masu nebo třeba šunce (převzato od Kluků v akci)
Autor: Jakub Novák
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    300 g žervé čerstvý křen sůl 200 ml smetany ke šlehání pažitka řeřicha

Příprava jídla

Žervé společně s čerstvě nastrouhaným křenem, citronovou šťávou a solí rozetřeme na jemnou fáš. Nemáme-li čerstvý křen jako se stalo v našem případě (oběhali jsme snad 10 obchodů, několik stánků i soukromníků a křen se v čase natáčení skutečně nepodařilo sehnat), použijeme smetanový křen ze skleničky, který je již ochucený. Ušleháme tuhou šlehačku a zlehka smícháme s ochuceným žervé.
REKLAMA

Přidat komentář