Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty na dušené maso

Čeština nemá jednoslovný pojem pro anglický výraz "stew" nebo "casserole" a tak si pomáhá různými opisy typu. Přitom pokrmů, ve kterých hraje hlavní roli dušené hovězí, vepřové nebo drůbeží maso v omáčce se zeleninou, existuje nespočet! Podusit maso na víně, ve vývaru nebo například v rajčatech patří totiž mezi nejjednodušší způsoby, jak připravit skvostné jídlo skoro bez práce. Guláš, hovězí po burgundsku, boloňské ragů či ossobuco patří mezi dušené klasiky, které si zamiluje každý.

...

 

  • Připravte si s námi boeuf bourguignon podle Julie Child, uvidíte, proč má hovězí po burgundsku takovou pověst.
  • Kuřecím nebo králičím alla cacciatora, tedy po myslivecku, nadchnete všechny strávníky – od malých až po dospělé. Dušené maso v rajčatech s olivami skvěle doplní rýže nebo bílé pečivo.
  • Hovězí guláš žádá dlouhou přípravu, protože dlouhým varem chceme z předního hovězího dostat co nejvíce chuti.
  • Tajemství dokonalé omáčky z ossobuca tkví v dlouhém vaření masa s kostí a morkem.
  • Chili con carne a nejrůznější kombinace fazolí, rajčat a mletého masa v jednom hrnci jsou vděčné pokrmy, které rychle poskládáte a zbytek připraví trouba nebo sporák.
  • Dušené ledvinky, dušená hovězí líčka, roštěnky nebo králík patří mezi oblíbené české klasiky. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč