Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeleninový vývar

Věděli jste, že skvělý zeleninový vývar připravíte nejen ze svěžích kousků zeleniny, ale také ze slupek, košťálů a různých odkrojků? Připravte si skvělou základní surovinu plnou chuti do polévek a omáček z přebytků či zbytků zeleniny a najděte si u nás recept dle vaší chuti. Použít vývar namísto vody vždycky bude znamenat chutnější výsledek!

...

 

  • Zeleninu, slupky a košťály důkladně omyjte, nakrájejte na větší kusy a vše orestujte na pár kapkách oleje. Po té vše zalijte vodou a nechte probublávat alespoň hodinu. Krátce orestovaná zelenina dodá polévce dokonalou barvu i chuť.
  • Do vaření nezapomeňte přidat celý pepř, nové koření a bobkový list.
  • Hotový vývar přeceďte přes síto a využijte dle vybraného receptu.
  • Do polévky už jen stačí přidat domácí nudle, knedlíčky nebo noky a skvělý pokrm na zahřátí můžete za pár minut podávat. 
  • Kdybyste nevěděli, co si počít s vyvařenou zeleninou z vývaru, inspirujte se v našem článku a rozhodně ji nevyhazujte!

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč