Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty na crème brûlée

Crème brûlée je populární francouzský dezert, který vznikl již v 17. století. Přestože za svou slávy vděčí právě francouzské gastronomii, podobný typ dezertu najdeme i v jiných lokalitách. V některých zemích je znám také jako „spálený krém“ nebo „crema catalana“. Základními ingrediencemi při jeho přípravě jsou smetana, žloutky, cukr a vanilka. Dá se však připravit i z kokosového či mandlového mléka.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč