Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Česká kuchyně – koláče, buchty a moučníky

Pořádně si osladit život, to opravdu umíme. Co je dobré, věděli už naši předkové a my v téhle lahodné tradici s radostí pokračujeme. Nádherně zdobené kynuté koláče, dozlatova vypečené buchty, voňavé koblihy a vdolky, elegantní vláčná bábovka, jablečný štrúdl – listový či tažený – to všechno patří k absolutní klasice české kuchyně. A náleží tam i skromnější dezerty: takové, jaké nám naše maminky a babičky připravovaly k odpolední svačině – bublaniny, perníky, lité buchty, koláče na plech. Nezapomněli jsme i na novodobé tradice a do výběru jsme zařadili třeba oblíbenou prošívanou deku.

Přidat komentář