Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “cokolada” (2046)

Kolekce (106)

Produkty (5)

Čokoláda

Konečně se mnozí z nás dočkali a sny se staly skutkem... Kuchařka Čokoláda, plná těch nejbáječnějších a nejlahodnějších receptů a o...
319,00 Kč

Dorty a dezerty

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty, jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromujíc�...
279,00 Kč

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče.S naší kuchařkou si budete pečení užívat...
319,00 Kč

Bon appétit!

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další př...
319,00 Kč

Viva la vida!

Objevte s námi rozmanitost Latinské Ameriky! V sedmé kuchařce z edice Apetit na cestách se vydáme na výlet z Mexika přes Brazílii až do Chil...
319,00 Kč

Články (789)

KVÍZ: Jak dobře znáte čokoládu? Jste čokoholik?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte čokoládu? Jste čokoholik?

Kvalitní čokoláda – to je láska na první ochutnání. Lidstvo ročně zkonzumuje tuny čokolády – v podobě okoládových tyčinek, tabulek čokolády, v tekutém i tuhém stavu, i jako součást tisíců dezertů a koláčů. Bez čokolády si neumíme život...
KVÍZ: Kam sahá vaše láska k čokoládě?
  • Kvízy

KVÍZ: Kam sahá vaše láska k čokoládě?

Čokoláda na jazyku přináší radost mnoha lidem. Nemůžeme sice mluvit za všechny, ale na mléčnou, hořkou či bílou čokoládu určitě utáhnete většinu populace. Může mít podobu tabulky – s náplní nebo s ořechy – pralinek či horkého hřejivého...
Pohlazení jménem čokoládový fondán
  • Poradna

Pohlazení jménem čokoládový fondán

Představte si, jak zakrojíte do dezertu, který má na první pohled hustou strukturou, a najednou z jeho vnitřku pomalu vytékat lesklá, krémová čokoládová láva. Někteří už určitě vědí, že je řeč o tzv. lávových dortících někdy označovaných...
Jak vyrobit čokoládové hobliny
  • Tipy a triky

Jak vyrobit čokoládové hobliny

Připravujete slavnostní dezert a nevíte, jak udělat čokoládové hobliny na ozdobu? Postup je snažší, než si myslíte.  ...
Jak na (nejen) čokoládové suflé?
  • Tipy a triky

Jak na (nejen) čokoládové suflé?

Tradiční francouzský recept na čokoládové suflé si zamilovali kuchaři po celém světě. Není divu, vždyť nadýchaný obláček čokoládového těsta, ze kterého po rozkrojení vytéká vlažná čokoláda, potěší oko i chuťové pohárky. Kromě tipů pro vás...