Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “nakladane okurky” (255)

Kolekce (22)

Produkty (1)

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

Články (70)

Jak na nejlepší nakládané okurky
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší nakládané okurky

Kyselé okurky jednoznačně vévodí žebříčku oblíbené nakládané zeleniny. Jak zavařit nejlepší okurky, jak připravit lák? S námi budou vaše nakládané okurky hvězdami na talíři se sekanou, řízkem nebo šunkafleky!   ...
Jak připravit sklenice a víčka na zavařování
  • Tipy a triky

Jak připravit sklenice a víčka na zavařování

Bojujete s přebytky letní sezony, potřebujete zavařit meruňky, švestky, okurky, připravit hruškové nebo jablečné kompoty? Borůvky z lesa čekají v bandasce na svou chvíli, houby v košíku také.  V řadě na zavařovací hrnec stojí i...
10 + 1 tip jak zpracovat a znovu použít staré pečivo
  • Tipy a triky

10 + 1 tip jak zpracovat a znovu použít staré pečivo

Ne vždy se podaří nakoupit tolik pečiva, abychom ho zvládli sníst čerstvé. Někdy zbydou rohlíky, housky, chléb, veka nebo třeba vánočka. Určitě nic z toho nevyhazujte. Ukážeme vám několik tipů, jak staré pečivo „recyklovat“ a nachystat...
9 dobrot, které se vyplatí mít doma pro nečekanou návštěvu
  • Tipy a triky

9 dobrot, které se vyplatí mít doma pro nečekanou návštěvu

Silvestrovskou oslavou to nekončí. V lednu sice návštěvy nejsou tak hojné jako o svátcích a na konci roku, přesto se vyplatí mít doma nezbytný základ, ze kterého během chvilky vykouzlíte skvělé pohoštění pro neohlášené návštěvníky. ...
5x cuketa do skleničky
  • Jak na to

5x cuketa do skleničky

Cukety jsou skvělé do salátů, klidně i syrové. Milujeme je i v těstovinách, zapečené, v polévkách a dalších skvělých pokrmech. Když se ale urodí cuket příliš, nestíháme je zpracovat. V tu chvíli se nabízí naplánovat si zavařovací den! ...
Škola vaření: Jak na nakládání hub a zeleniny na kyselo
  • Tipy a triky

Škola vaření: Jak na nakládání hub a zeleniny na kyselo

Přinesli jste znovu plný košík hub a už nevíte, kam s nimi? Pak nastala ideální příležitost uchovat je pro zimní sezónu. Jednou z možností je sušení, část hub ovšem můžete také naložit do kyselého nálevu - získáte tak skvělou pochoutku k...
Přivolejte jaro s pestrou bowl (miskou)
  • Tipy a triky

Přivolejte jaro s pestrou bowl (miskou)

Co je to bowl a odkud pochází?Koncept misek plných pestré škály čerstvých a zdravých surovin vznikl již v druhé polovině 20. století, jeho skutečný původ však sahá daleko do historie původních obyvatel Polynésie. Tradiční poke bowl, jak ji...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...
Jak nakládat v okurkové sezoně
  • Jak na to

Jak nakládat v okurkové sezoně

V polovině srpna tradičně vrcholí sklizeň okurek, což se u někoho může projevit v podobě čtyřstupů zavařovacích sklenic. Ze záplavy různých druhů a velikostí okurek si však můžete připravit nespočet lahůdek i ze studené kuchyně. ...