0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kapr nejen na Vánoce

Kapr nejen na Vánoce
sdílet:
19. 6. | Poznejte široké uplatnění kapra a na kurzu vaření se naučte připravovat originální a chutná jídla. Kromě toho se naučíte rybu čistit a filetovat a zásady přípravy kvalitního vývaru a lehkých omáček.

A co se bude vařit?
  • Kapr na černo s křupavým chlebem a jarním salátkem
  • Čirý rybí vývar s fenyklem
  • Silná rybí polévka s cherry rajčaty a kořenovou zeleninou
  • Dušený kapr s jemnou koprovou omáčkou
  • Na špeku pečené filety z kapra, smetanovo-bramborové pyré, citronová omáčka s petrželkou
Co: Kurz vaření
Kdy: 19. 6. 2010 11.00–15.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit