19. 6. | Poznejte široké uplatnění kapra a na kurzu vaření se naučte
připravovat originální a chutná jídla. Kromě toho se naučíte rybu
čistit a filetovat a zásady přípravy kvalitního vývaru a lehkých omáček.
A co se bude vařit?
A co se bude vařit?
- Kapr na černo s křupavým chlebem a jarním salátkem
- Čirý rybí vývar s fenyklem
- Silná rybí polévka s cherry rajčaty a kořenovou zeleninou
- Dušený kapr s jemnou koprovou omáčkou
- Na špeku pečené filety z kapra, smetanovo-bramborové pyré, citronová omáčka s petrželkou
Co: Kurz vaření
Kdy: 19. 6. 2010 11.00–15.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Kdy: 19. 6. 2010 11.00–15.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz