0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Musíte mít: kuchařka Vánoce

Musíte mít: kuchařka Vánoce
sdílet:
V pátek 2. listopadu vychází nová kuchařka z Edice Apetit. Najdete v ní všechny recepty na Vánoce pěkně pohromadě!

Už brzy se můžete těšit na vánoční svátky spolu s kuchařkou, kterou pro vás připravila redakce Apetitu. Vybrala pro vás 125 receptů, které můžete připravovat od adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo si sestavte slavnostní menu pro Štědrý den a vánoční svátky. V kuchařce Vánoce nechybí ani návod, jak uplést vánočku a sestavit perníkový betlém.

Kuchařka Vánoce vychází v pátek 2. listopadu. Za 299 Kč ji koupíte v e-shopu, knihkupectví Kanzelsberger, prodejnách Datart a vybraných trafikách.



Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit