3× menu na vánoční svátky
Nabízíme vám tři kompletní a vyšperkovaná menu na Štědrý večer, Boží hod i na Štěpána. Jiné recepty už letos potřebovat nebudete!
Vánoce voní vanilkou
Zkuste letos napéct cukroví s vlastnoručně vyrobeným vanilkovým extraktem a vanilkovým cukrem. Blogerka Věruška tvrdí, že jejich příprava je ta nejjednodušší věc na světě!
Jak udělat domácí vinnou klobásu
Díky know-how řezníka Františka Kšány si můžete na Vánoce dopřát vinnou klobásu vlastní výroby. Potřebovat budete jen pár běžných surovin, střívka a mlýnek na maso.
Jedlé vánoční dárky
Vlastnoručně vyrobený dárek nikdo a nic nepřekoná. Připravte podle našeho návodu likér, směs na moučník či domácí popcorn a nadělte svým blízkým něco, co v zapomnění rozhodně neupadne!
Seriál o mase: Telecí kýta
Italové připravují telecí maso úplně běžně, u nás je ale pořád tak trochu opomíjené. Objevte s námi všechny jeho půvaby – křehkost, jemnost a fantastickou chuť.
Dále v čísle
Cukroví podle redaktorek Apetitu, krémová rybí polévka krok za krokem, recepty z kuchařky Vánoce s Nigellou, test kakaa a další