0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sladké a veselé Vánoce s prosincovým Apetitem

Sladké a veselé Vánoce s prosincovým Apetitem
sdílet:
Na stáncích je nové vydání časopisu Apetit. Představí vám vánoční klasiku s novými nápady. 67 slavnostních receptů pro gurmány zařídí, aby vaše Vánoce byly sladké a veselé.

3× menu na vánoční svátky


Nabízíme vám tři kompletní a vyšperkovaná menu na Štědrý večer, Boží hod i na Štěpána. Jiné recepty už letos potřebovat nebudete!

 

Vánoce voní vanilkou


Zkuste letos napéct cukroví s vlastnoručně vyrobeným vanilkovým extraktem a vanilkovým cukrem. Blogerka Věruška tvrdí, že jejich příprava je ta nejjednodušší věc na světě!

 

 

Jak udělat domácí vinnou klobásu


Díky know-how řezníka Františka Kšány si můžete na Vánoce dopřát vinnou klobásu vlastní výroby. Potřebovat budete jen pár běžných surovin, střívka a mlýnek na maso.

 

 

Jedlé vánoční dárky

Vlastnoručně vyrobený dárek nikdo a nic nepřekoná. Připravte podle našeho návodu likér, směs na moučník či domácí popcorn a nadělte svým blízkým něco, co v zapomnění rozhodně neupadne!

 

 

Seriál o mase: Telecí kýta


Italové připravují telecí maso úplně běžně, u nás je ale pořád tak trochu opomíjené. Objevte s námi všechny jeho půvaby – křehkost, jemnost a fantastickou chuť.

 

 

Dále v čísle


Cukroví podle redaktorek Apetitu, krémová rybí polévka krok za krokem, recepty z kuchařky Vánoce s Nigellou, test kakaa a další

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč