Štědrý večer v restauraci

sdílet:
Vánoce trávené v rodinném kruhu doma u stromečku patří k české tradici stejně jako kapr s bramborovým salátem a linecké cukroví. Kdo říká, že to tak musí být vždycky? Pokud máte chuť porušit zvyklosti a dát přednost hodování mimo domov, vyberte si z našich tipů na štědrovečerní menu. Čím vás na Štědrý den chtějí přivábit restaurace?

Sarah Bernhardt (hotel Paříž)


Nostalgické secesní interiéry a menu, ze kterého si vyberou čeští i zahraniční hosté. V nabídce restaurace pro dny 24. a 25. prosince najdete například smažené filety candáta v křupavé strouhance, podávané s teplým bramborovým salátem se zeleným hráškem.
Info: www.hotel-paris.cz

U Kastelána


Brněnská restaurace připravila vánoční take away menu, které vám zjednoduší přípravy na slavnostní večer. Vybírat můžete ze dvou variant – klasické Vánoce a Vánoce de luxe.  
Info: www.ukastelana.cz

Piano Nobile (Chateau Mcely)


Štědrý večer v zámecké restauraci se ponese v duchu romantiky a tradičních pokrmů a zvyků. Na stole nebude chybět český kapr, budou se rozkrajovat jablíčka a pouštět ořechové lodičky. Po večeři s sebou dostanete také krabičku vánočního cukroví.
Info: www.chateaumcely.com

La Rotonde


Připraví večeři formou bufetových stolů, které se budou prohýbat pod českými vánočními pokrmy, včetně smaženého kapra s bramborovým salátem, a dalšími vánočními specialitami z celého světa.
Info: www.alcron.cz

Aromi


Restaurace, kterou vede šéfkuchař Riccardo Lucque, láká na pasatelli s lanýži a kaštanovou panna cottu.
Info: www.aromi.cz

Amade


Nově otevřená pražská restaurace se zaměřuje na high cuisine. Po všechny tři sváteční dny nabídne pětichodové vánoční menu ve třech cenových i chuťových variantách. Zaujme vás grilovaný mořský vlk s bylinkovým rizotem či jelení hřbet s čokoládovou omáčkou a plněnými smrži? Nebo snad dáte přednost klasickému smaženému kaprovi s bramborovým salátem?
Info: www.amaderestaurant.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit