Toužebně očekávaný prosincový Apetit je tady. Vychutnejte si s námi letošní Vánoce se vším, co k nim patří. Sestavili jsme pro vás štědrovečerní menu, se kterým zabodujete u milovníků oblíbené české klasiky i cizokrajnou kuchyní zhýčkaných jazýčků. Také vám představíme novinky v obchodech, restauracích a na internetu a poradíme, o co si letos napsat Ježíškovi. Profíci nám prozradili své tipy a vychytávky pro hladký průběh vánočních příprav. Těšte se na méně stresu a více domácí pohody.
Na ozdobu dveří či stolu pro vás máme pět návodů na jedlé adventní věnce, které jsou tak dobré, že u vás nejspíš dlouho jako dekorace nevydrží. Zuzana Dvořáková, kulinářka z Apetit pikniku, pro vás upekla pohádkovou chaloupku z perníku. Její přípravu a zdobení jsme pro vás vyfotili krok za krokem, takže si ji letos může vyrobit opravdu každý! A aby toho nebylo dost, hledali jsme ve starých rodinných sešitech milované tradiční druhy cukroví a zároveň pátrali po neotřelých a vtipných sladkostech. Výsledkem je devět receptů, které si zamilujete na první pohled (a ochutnání) stejně jako my.
Tak šťastné a veselé! S vánočním Apetitem…
Vánoční Apetit už je na stáncích
Nejkrásnější svátky roku letos oslavte s milovanou klasikou i originálními novinkami.