0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vánoční výstava s vůní medu, skořice a zázvoru

Vánoční výstava s vůní medu, skořice a zázvoru
sdílet:
26.11.-9.1.| V žateckém regionálním muzeu K.A. Polánka máte až do ledna možnost si prohlédnout výstavu s názvem Vůně medu, skořice a zázvoru, která je věnována perníku. Výstava přiblíží historii perníkářského řemesla, představí rozmanité druhy perníkových dřevěných forem a také ručně zdobené vánoční perníky. 15. prosince si budou moci děti vyzkoušet práci s perníkovým těstem a na 16. a 17. prosince je připravena ukázka vyřezávání perníkových forem.


Co: výstava perníku
Kdy: 26.11. 2009 – 9.1. 2010
Kde: Žatecké regionální muzeum, Husova 678, Žatec
Za kolik: dospělí - 45 Kč, děti, senioři a studenti - 30 Kč
Info: www.muzeumzatec.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit