0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaříme a pečeme s Radčinou kuchařkou! Tentokrát vánočně.

radčina kuchařka bez lepku
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Nevíte, jaké dobroty bez lepku, mléka nebo vajec zvolit na letošní Vánoce a Silvestra? Pak je pro vás kurz Radky Vrzalové přesně to pravé!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, určitě nemusíme dlouze představovat. Určitě ji znáte ze stránek Apetitu, kde mají její recepty svou vlastní rubriku. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! V tomto roce poslední kurz bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení v Praze bude 26. 11. od 13:00 do 17:00 v krásném prostředí Atelieru Culinari, kde nás čeká profi zařízení, čtyři vařící místa, jídelna a spousta dalšího.

Co se naučíte: Vánoční a silvestrovské chuťovky - kynutou vánočku do formy bez lepku a mléka (případně i cukru), tyčinky s oregánem beze všeho, čirokové zelňáčky, bílé bagetky a večky na chlebíčky, kaštanové muffiny s indiánem, domácí pomazánku à la humr a falešnou vajíčkovou veganskou pomazánku.  

pečivo chleba

Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na [email protected]! Na tomto vánočně laděném kurzu zbývá 5 posledních míst, neváhejte proto dlouho... Nezapomeňte si krabičky na dobroty!

  • Kdy: 26. 11. 2016, od 13:00 do 17:00
  • Kde: Atelier Culinari
  • Cena: 1690 Kč

jídlo

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč