0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaříme a pečeme s Radčinou kuchařkou! Tentokrát vánočně.

radčina kuchařka bez lepku
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Nevíte, jaké dobroty bez lepku, mléka nebo vajec zvolit na letošní Vánoce a Silvestra? Pak je pro vás kurz Radky Vrzalové přesně to pravé!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, určitě nemusíme dlouze představovat. Určitě ji znáte ze stránek Apetitu, kde mají její recepty svou vlastní rubriku. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! V tomto roce poslední kurz bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení v Praze bude 26. 11. od 13:00 do 17:00 v krásném prostředí Atelieru Culinari, kde nás čeká profi zařízení, čtyři vařící místa, jídelna a spousta dalšího.

Co se naučíte: Vánoční a silvestrovské chuťovky - kynutou vánočku do formy bez lepku a mléka (případně i cukru), tyčinky s oregánem beze všeho, čirokové zelňáčky, bílé bagetky a večky na chlebíčky, kaštanové muffiny s indiánem, domácí pomazánku à la humr a falešnou vajíčkovou veganskou pomazánku.  

pečivo chleba

Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na bezlepkovevareni@seznam.cz! Na tomto vánočně laděném kurzu zbývá 5 posledních míst, neváhejte proto dlouho... Nezapomeňte si krabičky na dobroty!

  • Kdy: 26. 11. 2016, od 13:00 do 17:00
  • Kde: Atelier Culinari
  • Cena: 1690 Kč

jídlo

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit