Nevíte, jaké dobroty bez lepku, mléka nebo vajec zvolit na letošní Vánoce a Silvestra? Pak je pro vás kurz Radky Vrzalové přesně to pravé!
Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, určitě nemusíme dlouze představovat. Určitě ji znáte ze stránek Apetitu, kde mají její recepty svou vlastní rubriku. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! V tomto roce poslední kurz bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení v Praze bude 26. 11. od 13:00 do 17:00 v krásném prostředí Atelieru Culinari, kde nás čeká profi zařízení, čtyři vařící místa, jídelna a spousta dalšího.
Co se naučíte: Vánoční a silvestrovské chuťovky - kynutou vánočku do formy bez lepku a mléka (případně i cukru), tyčinky s oregánem beze všeho, čirokové zelňáčky, bílé bagetky a večky na chlebíčky, kaštanové muffiny s indiánem, domácí pomazánku à la humr a falešnou vajíčkovou veganskou pomazánku.
Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na [email protected]! Na tomto vánočně laděném kurzu zbývá 5 posledních míst, neváhejte proto dlouho... Nezapomeňte si krabičky na dobroty!
- Kdy: 26. 11. 2016, od 13:00 do 17:00
- Kde: Atelier Culinari
- Cena: 1690 Kč